Nike wishlist voorjaar 2016

Of eigenlijk, het is al voorjaar. Gisteren hadden we fantastisch weer, dat mag van mij voorlopig wel even zo blijven. Lekker hardlopen in de zon, zonder dat het echt te warm wordt. Een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook nieuwe sportkleding. Ik ben een echte Nike-addict, dus ik heb alweer heerlijk rond gesurft op de Nike website. Wat staat er op mijn wishlist?

Allereerst het (voor mij althans) belangrijkste: schoenen. Momenteel zijn mijn Vomero’s mijn favoriete hardloopschoenen. Daar zou ik graag een nieuw paar van willen hebben. De Nike Air Zoom Vomero 11 in deze kleur vind ik heel tof (€ 140,00).

Nike_wishlist_6

Broeken heb je nooit genoeg, ik heb er maar een paar die ik veel draag, en door het vele wassen verslijten ze helaas toch wel. Deze Nike Legend Burnout tight vind ik leuk, omdat hij zwart is, maar door de print toch net even anders is (€ 55,00).

Nike_wishlist_5

Als de zon weer schijnt, kunnen we weer lekker in een tanktop naat buiten. De tanktops met wat wijdere armgaten vind ik leuk. Omdat de sportbeha dan wel zichbaar is, is het natuurlijk veel leuker om een mooi exemplaar te dragen. Deze Nike Pro Classic Padded 8 Bit heeft een leuke print en is padded, dat vind ik altijd fijn (€ 40,00).

Nike_wishlist_4

En dan de tanktop. Ik heb heel veel gekleurde tanktops, dus een eenvoudige grijze lijkt me wel wat. Deze Nike Elastika Keyhole Veneer staat ook leuk bij de beha, en de achterkant is vooral heel erg leuk! (€ 40,00).

Nike_wishlist_3 Nike_wishlist_2

Als laatste heb ik een trui gezien. Heerlijk om over je tanktop aan te trekken als het toch nog wat te fris is om zonder lange mouwen de deur uit te gaan. Ook handig om voor en na de training te dragen. Deze High Tech Fleece hoodie vind ik leuk, met die grote kraag/capuchon (€ 85,00).

Nike_wishlist_1

Waarschijnlijk gaan de schoenen er wel komen, en een legging vast ook wel, maar voor de tanktops en truien blijf ik voorlopig nog wel even bij mijn H&M favorieten, die zijn toch net iets beter betaalbaar en ook van prima kwaliteit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s