Dam-tot-Damloop

Dam-tot-Damloop voor Orange Babies

Wow, is het alweer ruim een maand geleden dat ik mijn laatste blogpost online zette? Sorry voor de stilte hier, ook hier was het eerst heel druk, toen vakantie en ook nog eens komkommertijd.
Maar maandag ga ik weer aan het werk, dan hoop ik het bloggen ook weer in te kunnen passen.

Voor vandaag alleen een kort bericht. Eigenlijk een verzoek aan jullie.
Zoals jullie wellicht weten, ben ik ook auteur voor Followfitgirls. Samen met 2 andere fitgirls ga ik op zondag 18 september de Dam-tot-Damloop lopen. Wij lopen deze 10 Engelse Mijl (16 kilometer) voor de stichting Orange Babies. En daar heb ik jullie bij nodig!

Orange Babies helpt zwangere vrouwen met hiv en baby’s in Afrika. Zij worden namelijk het hardste getroffen door de aidsepidemie, maar ontvangen de minste hulp.
Orange Babies ondersteunt meerdere projecten in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia en richt zich op het voorkomen dat een zwangere vrouw het hiv-virus doorgeeft aan haar ongeboren baby. Daarnaast helpt Orange Babies mensen die (indirect) slachtoffer zijn van hiv en aids.

Hiervoor wil ik graag die 16 kilometer lopen, en het zou prachtig zijn om daarmee een mooi bedrag te kunnen doneren aan deze stichting.

De Dam-tot-Damloop is al over minder dan een maand. Ik hoop op 18 september een bedrag van € 500,00 opgehaald te hebben. Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig! Als je op deze link klikt, kun je een donatie doen. Het geld gaat direct naar Orange Babies, en komt dus niet eerst bij mij terecht. Je weet dus zeker dat het naar het goede doel gaat. Je kunt kiezen voor een standaard bedrag van € 10,00, € 25,00, € 50,00 of € 100,00, maar je kunt ook zelf een bedrag invullen, Zo kun je ook kiezen voor een bedrag van bijvoorbeeld € 1,00. Alle beetjes helpen!

Ik zou het ontzettend waarderen als jullie me willen sponsoren!
Alvast heel erg bedankt.

Liefs, Ellen Dam-tot-Damloop

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s