Week in foto’s

Het leek me leuk om weer eens een week bij te houden wat ik allemaal doe, door er foto’s van te maken. Vorige week begon ik vol goede moed, maar werd maandagavond opeens ziek. Ik heb de rest van de week in bed en op de bank gelegen. Geen leuke foto’s dus. Daarom deed ik deze week een nieuwe poging! En wat deed ik allemaal?

Maandag 

Weer naar kantoor, waar ik bijna een week niet was geweest. De verwarming bleek stuk en ik zat de hele dag met een dik vest en een sjaal. Het was om 7.30 maar 10 graden. Om 10.00 was het 14 graden. Die dag werd het niet warmer dan 16 graden.


’s Avonds gaf ik weer les. Ik had een week niet gesport, zelfs nauwelijks gelopen, dus de lessen vielen me best zwaar. Ik gaf een steples en een club power les. Voor de les legde ik alvast alles klaar:


Na het trainen, dus ook na mijn lessen, drink ik altijd een eiwitshake. Meestal kies ik banaan, maar deze keer nam ik cookies & cream. Ik vond deze smaak echt te zoet. Volgende keer toch maar weer banaan!


Dinsdag 

Weer een gewone werkdag. De verwarming zou gemaakt moeten zijn, om 8 uur zijn er al 3 collega’s binnen geweest om te vragen hoe de temperatuur was. Ik neem me vandaag voor om mijn bureau leeg te hebben aan het eind van de dag (edit: het is niet gelukt).

Na het werk haalde ik een pakketje op van Zalando en deed wat boodschappen. Ik at een kant en klare falafelsalade en nam een reep Tony’s Chocolonely mee. Ik vond ook nog een soort melkvrije yoghurt, gemaakt van kokos.

Toen ik thuis kwam waren mijn ouders er. Mijn vader heeft een aanbouw aan ons huis gebouwd, omdat ik graag een bijkeuken en overkapping wilde. Hij was begonnen het keukenblok erin te zetten. De deur waar je doorheen kijkt was voorheen de achterdeur en deze wordt waarschijnlijk vervangen voor een dichte binnendeur.

’s Avonds kwamen 3 vriendinnen langs dus ik ruimde een beetje op thuis. We en gingen wandelend door de regen naar het nieuwe appartement van een andere vriendin kijken.


Mijn huisje:

Woensdag 

En voor de derde dag op rij regent het. Het regende ook best hard, dus fietste ik met paraplu naar mijn werk. Ondanks dat ik me aan mijn voedingsschema moet houden, startte ik de dag met een stukje Tony’s Chocolonely. Ik had deze smaak (puur met amandel en zeezout) nog niet gehad, en hij is goedgekeurd! Daarna netjes mijn ontbijtshake van rood fruit, havermout en whey opgedronken.

’s Avonds ging ik samen met mijn vriend trainen. We deden allebei de upper body dag van mijn schema. Het was wel weer even wennen, omdat ik een week niet had getraind.


Donderdag

Weer een gewone werkdag, maar wel de laatste van de week, omdat ik maar 32 uur per week werk. Ik moet eigenlijk nog veel af zien te krijgen voor we op vakantie gaan, dus ik denk erover om in het weekend nog een paar uur te gaan werken.


’s Avonds maakten we pizza met de bloemkoolbodems van Magioni. Lekker!


Toen het eindelijk droog was, ging ik nog een klein stukje wandelen. Ik had mijn dagdoel van 12.000 stappen namelijk nog niet gehaald. Het dorp is al in kerstsfeer.

Vrijdag

Ja hoor, ook vandaag regende het weer. Gelukkig was het om 8.30 nagenoeg droog en kon ik te voet naar de dokter voor mijn zeswekelijkse vitamine B12 injectie.

Daarna besloot ik naar Eindhoven te gaan, op zoek naar een winterjas. Ik kocht van alles, behalve een winterjas. Op het station kocht ik een Chai Tea Latte bij Starbucks. Ik kwam erachter dat ik nog niks had gegeten, dus ik nam er een plak citroencake bij en nam me meteen voor vanavond dan gezond te koken. Sinds ik ziek ben geweest, lukt het me nog niet om me weer netjes aan mijn eetschema te houden.


De trein had vertraging, dus die latte was al op voor vertrek.

Thuis ging ik lekker even voor de tv zitten, ik keek House Rules, wat ik had opgenomen.

Daarna weer even door de regen naar het dorp. Ik moest wat pakketjes wegbrengen en even boodschappen doen. ’s Avonds ploften we op de bank met Netflix, niet fotowaardig.

Zaterdag 

Lekker uitslapen! Hoewel ik meestal wel om 7 uur wakker word, sliep ik ook vandaag nog even lekker door tot 8 uur. Mijn vriend stond vroeg op om te gaan motorcrossen en ik las nog even mijn boek uit. Complex, van Marelle Boersma. Ik houd van thrillers!


Mijn huid is de laatste tijd weer wat onrustig, dus ik smeerde een maskertje op mijn gezicht en terwijl het opdroogde, keek ik The Voice of Holland.

De rest van de ochtend was ik niet vooruit te branden. Ik moest van mezelf gaan hardlopen, maar had helemaal geen zin. Toch gegaan, en zoals altijd was ik binnen 5 minuten alweer vergeten dat ik geen zin had en heb ik heerlijk 10 km gelopen. De zon begon ook nog te schijnen, heerlijk!

’s Avonds gingen we met mijn ouders, zusjes en aanhang en kinderen gezellig bowlen en eten. Het was een buffet dus we hebben flink wat opgeschept, ik heb geloof ik voor 3 weken mijn refeed van 1000 kcal gehad…

Zondag

Ik wilde eigenlijk gaan trainen, maar omdat we donderdag op vakantie gaan, had ik nog net wat te veel werk liggen. Dus ik ging deze ochtend even naar mijn werk. Lekker rustig! Het stormde, waardoor het op kantoor aan alle kanten kraakte. Ik dacht steeds dat er iemand binnen was, wat natuurlijk niet zo was.

Ik controleerde de loonstroken, zodat die betaald konden worden tijdens mijn vakantie en maakte de BTW aangifte klaar.

Om 13.00 uur vond ik het wel weer genoeg geweest. Thuis maakte ik een smoothie van bietensap, Griekse yoghurt en banaan.

’s Middags deed ik boodschappen, eerst met de auto naar AH een dorp verderop, daarna te voet naar de Lidl. De rest van de dag deed ik niet zo veel, Willem was naar zijn ouders. ’s Avonds deden we niet zo veel. We hadden naar Eindhoven willen gaan omdat het Glow was, maar dat haalden we allemaal niet meer. Willem kookte risotto met groene asperge, lekker met het bord op schoot en Netflix erbij sloten we de week af.

En toen was de week alweer voorbij! Volgende week heb ik waarschijnlijk wat minder herfstige foto’s, omdat ik donderdagochtend vertrek naar curacao 😎.

Hoe was jullie week?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s