Dit was mijn week in foto’s

Het leek me wel weer eens leuk om mijn week in foto’s te delen. Deze keer van donderdag tot en met woensdag, omdat ik toevallig op donderdag besloot mijn week te gaan fotograferen.

Donderdag 

Het was prachtig weer, dus ik begon vroeg op mijn werk en nam ’s middags vrij. Ik had nog een enorme berg was weg te werken, maar toen ik na anderhalf uur alles in de kast had gelegd, trok ik mijn hardloopschoenen eindelijk weer eens aan. Ik was van plan een rondje van 8 a 10 km te gaan, maar ik had het een beetje verkeerd ingeschat. Ik liep er uiteindelijk 12, waarna ik nog 2 km uitwandelde.


Vrijdag

Op vrijdag heb ik altijd vrij en meestal zitten mijn vrijdagen helemaal vol. Zo ook deze vrijdag. Ik was vroeg wakker en stond om 7 uur op. Om 9 uur moest ik even langs de huisarts voor een B12 spuit en daarna ging ik naar Breda waar ik met Ana van Followfitgirls had afgesproken. We gingen naar Health Advies Breda voor onze vierde meting. Helaas was mijn vetpercentage weer wat gestegen na de vorige meting. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik me ook niet zo goed aan mijn schema’s heb gehouden. Het was iets te gezellig de laatste tijd met weekendjes weg en etentjes. De komende tijd maar iets beter mijn best doen!Na de meting stapten we weer in de trein. Terug naar Eindhoven waar we een training bij 22 Gym & Juice hadden. Trainster Lonneke pakte ons flink aan, we moesten a.d.h.v. een spel kaarten allemaal oefeningen doen. Daarna dronken we er nog een lekker sapje.

Zaterdag 

Vandaag had ik al vroeg een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor mijn laatste biopeeling. Om 6.45 ging de wekker. Ik was rond 8.30 weer thuis en maakte deze lekkere mugcake met Griekse yoghurt, bessen en frambozen erop.

’s Middags hadden we een kinderverjaardag en ’s avonds ging ik met vriendinnen de kroeg in. Het werd best laat en ik dronk een wijntje teveel, dus ik heb er maar geen foto van gemaakt 😉

Zondag 

Ik werd wakker met een kater, dus bleef lekker tot 10.00 uur liggen.

We deden die dag weinig. Ik ging boodschappen toen, terwijl mijn vriend wel actief was en ging hardlopen. ’s Middags gingen we even naar de stad, waarna we frietjes halen (cheatday, yaaay!) en op de bank ploften.


Maandag

Wat gaan die weekenden toch altijd snel! Maandag was een gewone maandag, werken en snel eten koken, lessen voorbereiden en lesgeven. Vanaf nu weer goed op mijn eetschema letten, ik wil de volgende keer natuurlijk wel een betere meting bij Health Advies Breda…

Dinsdag

Weer een gewone werkdag. Wel een drukke vandaag. Ik heb al weken een enorme to do lijst en vandaag lukte het eindelijk om een aantal zaken af te krijgen.

Na het werk was het dan ook tijd voor een fijne run in de zon. Zo’n fijn tijdstip vind ik het als de zon bijna ondergaat!


’s Avonds gingen we op kraamvisite. Het was erg gezellig en toch weer 23.30 toen we thuis kwamen.

Woensdag

Woensdag begon al vroeg, toen de dakdekkers om 7.15 voor de deur stonden. Door een enorme hagelbui in juni, had nagenoeg het hele dorp een nieuw dak nodig. Wij zijn nu aan de beurt. Ons huis stond dinsdagavond al in de steigers.


Ik werkte gewoon, helaas lijkt mijn to do lijst alleen maar langer te worden in plaats van korter.

Eigenlijk wilde ik ’s avonds gaan trainen, maar ik was best moe dus ging een uurtje wandelen en keek 2 afleveringen van pretty little liars. Ook wel eens lekker en trainen doen we morgen wel weer.

En dat was mijn week alweer! Wat hebben jullie gedaan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s